Installatie centrale verwarming

U wilt centrale verwarming installeren in uw nieuwbouw of bestaande woning? Of misschien wilt u een bestaande verouderde installatie laten vernieuwen?

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Plaatsing of vernieuwing centrale verwarming

U kan bij ons terecht voor de vernieuwing of plaatsing van uw centrale verwarming op stookolie of gas.

Wij plaatsen en onderhouden condensatieketels, hoge rendementsketels

op aardgas en stookolie.

Omschakelen van stookolie naar gas

Indien u wenst om te schakelen van stookolie naar gas bent u bij ons aan het juiste adres. Wij doorlopen met u heel het proces en onderhouden het contact met de netbeheerder (leveringscontract, afspraak voor openzetten meter, enz).  Vermits wij gehabiliteerd zijn maken wij ook de gaskeuring voor u in orde.

We demonteren de bestaande installatie en plaatsen uw nieuwe installatie op gas.

Radiatoren plaatsen of vernieuwen

Wil u nieuwe verwarmingselementen, moderne of designradiatoren plaatsen.  Wij maken samen met u de keuze en zoeken naar de juiste oplossing.

Uw betrouwbare partner voor plaatsing centrale verwarming

Zaakvoerder en verwarmingsinstallateur Remi Theunis is meer dan 40 jaar actie in de verwarmingssector en kan zodoende terugvallen op vele jaren ervaring in de installatie van centrale verwarming

Als erkend Cerga-installateur en geregistreerd aannemer bieden wij u een uitstekende service op het gebied van installatieherstelling en onderhoud.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte op voor de installatie van uw centrale verwarming.