Verwarming Wijnegem

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren partner voor de verwarming van uw woning in Wijnegem of omgeving, bent u bij Remi Theunis absoluut aan het juiste adres. 

Zaakvoerder Remi Theunis is reeds 30 jaar actief in de verwarmingssector en kan zodoende terugvallen op vele jaren ervaring. Als erkend Cerga-installateur en geregistreerd aannemer bieden wij u een uitstekende service op het gebied van installatieherstelling en onderhoud.

Soorten verwarmingsinstallaties

Hoge rendementsketels

Dit type verwarmingsketel haalt zijn hogere rendement (hoger dan de klassieke verwarmingsketels) uit de recuperatie van warmte uit de rookgassen die vrijkomen bij de verbranding. Op die manier gaat er minder opgewekte warmte verloren via de schoorsteen.

Condensatieketels

Een condenstatieketel is ook een hoge rendementsketel en werkt in de basis op dezelfde manier. Maar, hij gaat nog een stapje verder. De rookgassen worden zodanig afgekoeld dat de waterdamp vloeibaar wordt (condenseert). Hierdoor gaat er totaal geen warmte (en dus energie) meer verloren. 

Soorten brandstof voor uw verwarming

Of u voor de verwarming van uw woning in Wijnegem nu kiest voor een hoge rendementsketel of voor een condensatieketel. Ze zijn beide verkrijgbaar op gas of op stookolie.

Omschakeling van stookolie naar gas

Indien u wenst om te schakelen van stookolie naar gas bent u bij ons aan het juiste adres.
Wij doorlopen met u heel het proces en onderhouden het contact met de netbeheerder (leveringscontract, afspraak voor openzetten meter, enz).  Vermits wij gehabiliteerd zijn maken wij ook de gaskeuring voor u in orde.

Onderhoud en herstellingen verwarming Wijnegem

Volgens de Belgische wet bent u verplicht uw cv-ketel regelmatig te laten onderhouden.

Voor installaties op gas is dit om de 2 jaar (tenzij anders vermeld in uw huurcontract) en voor installaties op stookolie elk jaar.

Dit is belangrijk voor uw eigen veiligheid maar u verlengt op deze manier ook de levensduur van uw ketel.

Wij, als ERKEND CERGA-INSTALLATEUR kunnen dit voor u doen.

Zowel voor installaties op stookolie als op gas. Na het onderhoud ontvangt u van ons een officiëel reinigings- en verbrandingsattest.

Heeft u problemen met de verwarming van uw woning in Wijnegem of omgeving? Onze snelle depannagedienst staat klaar om u te komen helpen.

Offerte voor uw verwarming in Wijnegem

Is alleen het beste goed genoeg en staat u op een piekfijne service? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer info en/of een vrijblijvende offerte voor de verwarming in uw woning in Wijnegem of omgeving.

Remi Theunis is uw partner voor verwarming in SchotenAntwerpenBrasschaatMerksemSchildeBrechtSint-Job-in-'t-GoorWijnegemWommelgemKapellen...